Jäsenyhdistyksien koulutukset

Päivitetty 24.9.2020

Tältä sivulta löydät tietoa muiden SKsL jäsenyhdistyksien tarjoamista koulutuksista ja luennoista.

Turku
Turun Kamerat järjestää edullisen digijärkkärin tekniikkakurssin 30.-31.1.2021. Tutustu omaan kameran tekniikkaan teorian ja erilaisten harjoitusten avulla. Opi miten kameran säädöt ja eri valokuvauksen asiat vaikuttavat kuvaan.
Noudatamme thl:n ohjeistusta ja olemme rajanneet osallistujamäärää niin, että turvavälit voidaan toteuttaa. Tervetuloa terveenä kurssille!
Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet täältä=>

Helsinki ja koko Suomi
Helsingin Kameraseuran syyskausi on alkamassa ja useimmille kursseille mahtuu vielä. Ohjelmistossa on poikkeuksellisen paljon matalan kynnyksen koulutuksia – uudet harrastajat tervetuloa!- järjestelmäkameran perusteita- alkeiskurssit tärkeimpiin kuvankäsittelyohjelmiin- perinteistä pimiötekniikkaa- vaihtoehtoisia ja historiallisiakin menetelmiä; joillakin kursseilla et tarvitse edes kameraa, koska se rakennetaan itse, tai valotetaan esineitten kuvajaisia suoraan paperille!- kännykkäkuvauksesta kaikki irti!- koronaa pelkääville webinaareja; lähiopetuskin toteutetaan turvavälit ja hygienia huomioon ottaen.
Tulevan lukukauden kurssit Helsingissä löytyvät TÄÄLTÄ.

Tampere ja koko Suomi
Tampereen Valokuvausseura järjestää syksyllä useita edullisia kursseja ja luentoja kaiken tasoisille kuvaajille. Suosituimpia ovat aloittelijoille tarkoitettu valokuvauksen peruskurssi ja luovan kuvankäsittelyn kurssi, jossa tutustutaan syvemmin Lightroom-ohjelman ominaisuuksiin ja käydään myös Photoshopin puolella. Lisäksi useita valokuvauksen ammattilaisten vetämiä kursseja. Kurssit ovat viikonloppuisin ja niissä huomioidaan ajankohtaiset thl:n suositukset sekä turvavälit. Lue lisää=>

Puuttuuko sinun kameraseurasi kurssi tästä luettelosta? Ilmoita se mukaan: reino.havumaki(at)sksl.fi

Comments are closed.