Jäsenyhdistyksien koulutukset

Päivitetty 23.8.2020

Tältä sivulta löydät tietoa muiden SKsL jäsenyhdistyksien tarjoamista koulutuksista ja luennoista.

Helsinki ja koko Suomi
Helsingin Kameraseuran syyskausi on alkamassa ja useimmille kursseille mahtuu vielä. Ohjelmistossa on poikkeuksellisen paljon matalan kynnyksen koulutuksia – uudet harrastajat tervetuloa!- järjestelmäkameran perusteita- alkeiskurssit tärkeimpiin kuvankäsittelyohjelmiin- perinteistä pimiötekniikkaa- vaihtoehtoisia ja historiallisiakin menetelmiä; joillakin kursseilla et tarvitse edes kameraa, koska se rakennetaan itse, tai valotetaan esineitten kuvajaisia suoraan paperille!- kännykkäkuvauksesta kaikki irti!- koronaa pelkääville webinaareja; lähiopetuskin toteutetaan turvavälit ja hygienia huomioon ottaen.
Tulevan lukukauden kurssit Helsingissä löytyvät TÄÄLTÄ.

Tampere ja koko Suomi
Tampereen Valokuvausseura järjestää syksyllä useita edullisia kursseja ja luentoja kaiken tasoisille kuvaajille. Suosituimpia ovat aloittelijoille tarkoitettu valokuvauksen peruskurssi ja luovan kuvankäsittelyn kurssi, jossa tutustutaan syvemmin Lightroom-ohjelman ominaisuuksiin ja käydään myös Photoshopin puolella. Kurssit ovat viikonloppuisin. Lue lisää=>

Tampere Photo Festival 14.-27.9.2020
Filmi- ja digikuvauksesta kiinnostuneiden tapahtuma. Tarjolla ammattilaisten vetämiä valaisun, kuvankäsittelyn ja filmikuvauksen luentoja sekä työpajoja. Laadukkaita näyttelyitä Lielahden kartanon upeissa tiloissa. Teemoina mustavalkovedostaminen, märkälevytekniikka ja daguerrotypia nykyaikaista ja värikästä digikuvaa unohtamatta. 
Lisätietoja: www.photofestival.fi

Puuttuuko sinun kameraseurasi kurssi tästä luettelosta? Ilmoita ne mukaan: reino.havumaki(at)sksl.fi

Comments are closed.