Jäsenedut

Jäsenedut yhdistyksille

Jäsenyhdistyksen vuosittaiseen liiton jäsenmaksuun sisältyy FloMemebers jäsenrekisteri ja MS Office 365 toimisto-ohjelmat. Lisäksi on muita etuja.

Jäsenrekisteri on verkossa toimiva palvelu, jonka tarkoituksena on helpottaa seuran puuhaihmisten työtä ja ylläpitää seuran henkilörekisteriä EU:n tietosuojalain mukaisesti. Jäsenrekisteri kuuluu liiton jäsenmaksuun ja jäsenyhdistyksille tarjotun version arvo on 545 € /vuosi. Kaikki jäsentietojen hallintaan ja jäsenyyteen liittyvät asiat ovat talletettu turvallisesti yhteen paikkaan ja ovat kaikkien tietoja tarvitsevien käytettävissä. Kun seuran hallituksessa vastuuhenkilöt vaihtuvat, on seuraavan helppo astua remmiin, eikä jäsenten henkilötietoja ole kenenkään henkilökohtaisilla tietokoneilla tai että tietoja tarvitsee siirtää henkilöltä toiselle. Tutustu jäsenrekisterin ominaisuuksiin seuratyössä=>

Verkkokoulutukset ovat ammattilaisten vetämiä koulutuksia aloitteville sekä pidemmälle ehtineille harrastajakuvaajille. Jäsenyhdistysten jäsenet voivat osallistua näihin joko Teamsin välityksellä tai kouluttajan oman etäyhteyspalvelun avulla. Koulutuksiin ilmoittautuneet saavat kutsulinkin ennen koulutusta ja yleensä näistä peritään ilmoittautumisen yhteydessä pieni maksu (10-30 € luokkaa), jolla katetaan kouluttajan palkkio. Pienemmänkin yhdistyksen jäsen saa tällä tavalla huippuammattilaisen oppia erittäin edullisesti ja kiinnostus pysyä oman paikallisyhdistyksen jäsenenä kasvaa.

Office 365 palveluun kuuluu tuttujen yritystasoisten toimisto-ohjelmien lisäksi Teams- etäkokousohjelma. Teamsin avulla voitte järjestää jäsenille  jäsentapaamisia ja kuvailtoja verkossa sekä toteuttaa live-yhteyden  koulutuksesta tai tapaamisesta niille jäsenille, jotka eivät paikalle pääse. Palveluun kuuluu myös OneDrive, jossa on paljon tallenustilaa perustaa pilveen ns. paperiton toimisto. Siellä voi olla esim. hallituksen yhteiskansiot, josta kaikki hallituksen jäsenet voivat tarkastella seuran dokumentteja ja muut seuran säilytettävät dokumentit ovat arkistoituna. Tämä on järkevää, kun puuhaihmiset seurassa vaihtuvat, ovat monet asiat siirrettävissä seuraavalle vain salasanalla. Tutustu Microsoft Office 365:een, arvo 11,70 €/kk.

Seuran järjestämiin koulutuksiin liitto myöntää rahallista tukea tietyin ehdoin ja hakemuksen perusteella. Lue lisää koulutuksista ja koulutustuesta.

Näyttelytoiminta on monelle jäsenelle syy liittyä kameraseuraan. Liiton jäsenyhdistyksenä tarjoatte seuran jäsenille oikeuden osallistua eri järjestöjen järjestämiin näyttelyihin. Seurana voitte osallistua SKsL:n ja FIAP:n Seuracupiin, jossa kameraseurat kilpailevat keskenään kotimaassa ja kansainvälisesti

Parhaiten kehitymme kuvaajina, kun näytämme kuviamme ulkopuolisille tuomaristoille ja kun kameraseurassa katselemme toistemme kuvia, annamme ja saamme niistä palautetta. Näyttelytoiminta tuo valokuvausharrastukseen mukavaa tavoitteellisuutta ja antaa palautteen oman osaamisen kehittymisestä.

Säännöllisellä tiedottamisella liitto pitää jäsenyhdistysten johtoa tietoisena  tarjonnasta ja asioista, joista seura voi tiedottaa edelleen omille jäsenilleen. Jäsenyhdistyksen omille jäsenilleen lähettämä kuukausi- tai viikkokirje ajankohtaisista koulutuksista, tapahtumista ja alueellisista näyttelyistä vahvistaa omaan kameraseuraan kuulumista. Liitto tarjoaa myös tukea ja neuvoja seuratoiminnan pyörittämiseen sekä tässä mainittujen palvelujen käyttöön. 

Jäsenedut seurojen jäsenille

Kun oma seura on SKsL:n jäsen, saat seuran jäsenenä oikeuden osallistua liiton vuosinäyttelyyn keväällä ja teemanäyttelyyn syksyllä sekä SKsL:n ja FIAP:n yhdistettyyn Seuracupiin. Voit osallistua myös kansainvälisiin näyttelyihin. Näyttelytoiminnan kautta voit tavoitella liiton myöntämiä arvonimiä ja kansainvälisiä valokuvaajan arvonimiä.

Nykyaikainen jäsenrekisteri tarjoaa kameraseuran jäsenelle ”omat sivut”, jossa on mahdollisuus muokata omia tietoja ja nähdä ajantasainen näkymä jäsenyyden tilasta kuten esim. oletko maksanut jäsenmaksusi sekä ilmoittautua seuran tuleviin tapahtumiin. 

SKsL järjestää  kameraseurojen jäsenille edullisia verkkokoulutuksia.

—————————-

Henkilöjäsen liittyy paikalliseen kameraseuraan ja paikallinen kameraseura puolestaan on Suomen Kameraseurojen Liitton jäsenyhdistys. SKsL on 1932 perustettu valokuvauksen harrastajien keskusliitto. Jäsenseuroja on 78 ja niissä jäseniä noin 4000. Liity mukaan toimintaan! Lisätietoja saat: toimisto@sksl.fi tai toiminnanjohtaja Kari Tolonen, puh. 0400 634 631.

Comments are closed.