SKsL:n myöntämät valokuvaajan arvonimet

Vuosi- ja teemanäyttelyiden ja pohjoismaisen valokuvausliiton näyttelyhyväksyntöjen perusteella myönnettävät arvonimet:
 • SKsLM Suomen Kameraseurojen Liiton mestarikuvaaja
 • SKsLSM Suomen Kameraseurojen Liiton suurmestarikuvaaja
 • SKsLE Suomen Kameraseurojen Liiton eminenssikuvaaja
 • HonSKsLE Suomen Kameraseurojen Liiton kunniaeminenssikuvaaja

Näin haet SKsL arvonimeä

Noudata tätä työjärjestystä hakiessasi SKsL arvonimeä. Arvonimeä voi hakea pitkin vuotta liiton arvonimisääntöjen puitteissa viimeistään kuitenkin 31.1. mennessä.

 1. Tutustu ensin voimassa oleviin Arvonimisääntöihin.
 2. Lataa alla mainittu excel tiedosto kuvaluetteloa varten ja täytä se siinä olevien ohjeiden mukaan. Voit myös käyttää omaa lomakettasi, mutta siitä tulee selvitä samat asiat. Kuvaluettelo_SKsL_arvonimihakua varten_MALLI
 3. Kun kuvaluettelo / hakemuksesi on valmis nimeä ja tallenna tiedosto korvaamalla sana MALLI omalla nimelläsi esim. Kuvaluettelo_SKsL_arvonimihakua varten_Matti Meikäläinen.
 4. Lähetä kuvaluettelo / hakemuksesi liiton arvonimivastaavalle sähköpostilla. Ko henkilön yhteystiedot löydät täältä.
 5. Odota, että liiton arvonimivastaava tarkastaa hakemuksesi ja kuittaa sen sinulle erikseen sähköpostilla. Tarkastukseen voi mennä pitkäkin aika, koska tarkastus tehdään vapaa-ajalla.
 6. Arvonimivastaavan kuittauksen jälkeen suorita arvonimimaksu liiton tilille. Lasku toimitetaan sinulle sähköpostitse (tarvittaessa myös perinteisenä kirjeenä).
 7. Saat käyttää arvonimeä vasta sen jälkeen kun se on virallisesti julkistettu Liiton Vuosinäyttelyn avajaisissa. Ellet itse pääse paikalle, niin sertifikaatti ja arvomerkki toimitetaan sinulle postitse liiton toimistolta.

Comments are closed.