SKsL yhteistyökumppanina

Suomen Kameraseurojen Liiton avulla on mahdollisuus organisoida valtakunnallisia valokuvausprojekteja erilaisten toimijoiden kanssa. Olemme esimerkiksi kuvanneet kaikki Suomen sankarihautausmaat tarkkojen speksien mukaan kesien 2016-2017 aikana kansallista Sotasampo-arkistoa varten.

Mikäli olette kiinnostuneita yhteistyöstä, ottakaa yhteyttä Liiton toimistoon: toimisto (at) sksl.fi

Suomen sankarihautausmaiden kuvausprojektin toteutus

Katso tarkemmin miten projekti toteutettiin tästä=>

A Finnish and Japanese Friendship -photo exhibition 2022 results

Suomi-Japani näyttely toteutettiin yhteistyössä Japanin suurlähetystön kanssa. Näyttelyyn pyydettiin suomalalaisilta kuvaajilta ei vain Suomen ja Japanin välistä ystävyyttä vaan yleisesti ystävyyttä kuvaavia valokuvia.
Katso tulokset tästä
Näyttely kiersi eri puolilla Suomea. Katso näyttelyyn valitut kuvat tästä.

Samanarvoinen elämäni

Samanarvoinen elämäni -hankkeeseen kuului lähes kaksikymmentä bangladeshilaisen valokuvaajan GMB Akashin kuvaa ja niihin liittyvää tarinaa. Kuvat ja tarinat ovat esillä sekä hankkeen verkkosivuilla että seitsemällä eri paikkakunnalla kiertäneessä näyttelyssä. ​

Hankkeeseen liittyi myös vuonna 2022 toteutettettu valokuvauskilpailu ja sosiaalisen median kampanja. Suomen Caritas ja Suomen Kameraseurojen liitto järjestävät vuonna 2022 verkossa toimivan valokuvanäyttelyn, jonka teema on Samanarvoinen elämäni. Näyttelyn oli tarkoitus nostaa eriarvoisuuteen liittyviä teemoja ja tuoda esille keinoja eriarvoisuuden vähentämiseksi.
Akashin ja valokuvanäyttelyyn valitut kuvat löytyvät tästä.

Comments are closed.