Työkaluja yhdistyksen hallinnointiin

Sähköposti, dokumentit, esitykset, tietovarasto ja kokoukset

SKsL jäsenyys antaa kaikille Suomen kameraseuroille mahdollisuuden käyttää Office365 pilvipalvelua siellä olevine sovelluksineen. Palvelu löytyy osoittesta: https://login.microsoftonline.com/

Käyttöoikeudet palveluun saa SKsL:n IT- vastaavalta Eero Kukkoselta (eero.kukkonen (at) sksl . fi). Palveluun myönnetään vain yksi tunnus/kameraseura, joka on muotoa kameraseura.nimi ( at) sksl . fi

Taloushallinnon sovellukset

Yhdistyksen taloushallinto voidaan tehdä itse, mikäli yhdistyksen jäsenistöstä löytyy siihen osaava ja mielellään vielä koulutettu henkilö, joka hallitsee kirjanpidon ja siihen liittyvät säädökset. Jos ei vastuunkantajaa löydy, niin on suositeltavaa kääntyä paikallisen tilitoimiston puoleen. Jos tehdään itse ja säästetään, niin tarkoitukseen löytyy ilmaisia palveluja esim. seuraavista osoitteista:
https://helineva.net/tilitin
https://ilmaisohjelmat.fi
https://www.zervant.com (Excel pohjainen malli

Julkaisujen ja mainosten tuottaminen

Erilaisten julisteiden yms. painotuotteiden tekemiseen löytyy internetistä paljon myös ilmaisia ohjelmia, jos Office365 tuotteet eivät enää riitä. Esimerkiksi alla olevasta palvelusta:
https://www.ilmaisohjelmat.fi/julkaisu

Sosiaalisen median (esim. Facebook, Instagram, Youtube) mainosten tekemiseen varsin oivallinen palvelu on Canva, josta löytyy paljon ilmaisia ja valmiita,täysin muokattavia ammattimaisia mallipohjia sähköisten mainosten tekemiseen. Palvelu on optimoitu mobiililaitteille iOS ja android alustoilla, mutta on käytettävissä myös pilvipalveluna tietokoneilla.
https://canva.com

Comments are closed.