Vuosinäyttely

SKsL vuosinäyttely 2022
SKsL:n Vuosinäyttely 2022

Vuosinäyttely 2022 Kouvolassa

Kouvolan Kameraseura ry järjestää vuoden 2022 vuosinäyttelyn. Samalla juhlitaan Suomen Kameraseurojen Liitto ry:n 90-vuotisjuhlia ja Kouvolan Kameraseura ry:n 70-vuotisjuhlia. Tämän vuoksi näyttelypaikaksi on valikoitunut upea Kouvolan Taidemuseo Poikilo. Myös näyttelyaika on poikkeuksellisesti kolme kuukautta.

VUOSI- JA TEEMANÄYTTELYSÄÄNNÖT
Tustustu ensin Vuosi- ja teemanäyttelysäännöt osallistujalle – Suomen Kameraseurojen Liitto ry (sksl.fi)

OHJEET NÄYTTELYYN OSALLISTUMISEEN

Kuvien lähetysaika: 1.-31.1.2022 klo 24:00
Osallistumismaksut:
– Yli 29 vuotiaat 4 € / teos
– Nuoret (alle 29 vuotiaat): 2 € / teos
SKsL maksaa jokaisesta osallistuvasta seurasta kymmenen nuorten sarjoihin lähetetyn kuvan osallistumismaksun. Lähettäkää keskitetty listaus näiden nuorten nimistä sähköpostilla 31.1.2022 mennessä osoitteeseen toimisto@sksl.fi ja otsikoi viesti seuraavasti ”Vuosinäyttely 2022 nuoret osallistujat kameraseuran nimi”. Nuorten osalta, ei kuvamaksua siis tarvitse maksaa, vaan se hoidetaan Liiton taholta suoraan näyttelyn järjestäjälle.

Osallistumismaksun maksaminen (käytä VAIN toista maksutapaa)
a) Kouvolan Kameraseura ry pankkitilille FI89 5750 0120 108791 (suositus)
b) Photo Portalin kautta (paypal)

Kuvatiedostojen lähettäminen

Kuvatiedostot toimitetaan Photoportalin kautta. Portaali on englanninkielinen, mutta linkin takaa löytyy Photoportalin käyttöohje suomeksi.

Ennen latauksen aloittamista tarkasta PhotoPortaalin omien tietojesi oikeellisuus; nimi, osoite, sähköpostiosoite, seuran nimi ja muuta tarvittaessa.

Kuvatiedoston vaakasivun enimmäismitta tulee olla 1920 pikseliä tai pystysivun enintään 1080 pikseliä sekä resoluution 300 dpi. Yksittäisen kuvatiedoston koko enintään 2 Mt. Tiedostot on nimettävä siten, että nimestä voi yksilöidä teoksen. Kuvaajan nimeä ei tule näkyä kuvan nimessä.

Sarjajaot
B1 Värilliset digitaaliset kuvat
B2 Mustavalkoiset digitaaliset kuvat
C2 Digitaaliset kuvasarjat (5-10 kuvan teos)

HUOM! Mikäli olet alle 29 vuotias 31.1.2022 asti, niin valitse sarjaksi ’Nuoret’ jolloin kuvasi ohjautuvat oikeaan sarjaan.

Mikäli Photoportalin käyttö on jostain syystä mahdotonta, ota yhteyttä circuit@finlandcircuit.fi tai soita Eero Kukkonen 040 031 7314.

Vedosten lähettäminen
Vedokset on lähetettävä viimeistään: 31.1.2022 mennessä osoitteeseen:
Kouvolan Kameraseura ry / Jyri Kaukiainen
Kumputie 3 A
45200 Kouvola.
Merkitse pakettiin myös vastaanottajan puhelinnumero 040 749 1341

Sarjajaot (myös Photoportalissa)
A1 Ripustettavat värikuvat
A2 Ripustettavat mustavalkokuvat
C1 Ripustettavat kuvasarjat (5-10 kuvan teos)

Kuvien koot
Sarjoihin A1 ja A2 osallistuvat yksittäiset vedokset, joiden koko on 40 x 50 cm tai 30 x 40 cm, ja suurin sallittu paksuus 5 mm, mahdollinen pohjustus ja kehyskartonki (passepartout) mukaan lukien (HUOM! Poikkeuksellisesti passepartout tulee olla musta). Kuviin voi tehdä kehykset myös kuvankäsittelyssä kuitenkin niin, että kuvan kokonaismitat ovat 40 x 50 cm tai 30 x 40 cm, mutta tällöinkin sen tulee olla musta.

Kuvamerkinnät ja postituksessa huomioitavaa
Merkitse ripustettavan kuvan taakse vasempaan yläkulmaan kuvan ja kuvaajan nimi, kuvaajan arvonimet ja seuran nimi.

HUOMIOI TÄMÄ POIKKEUSOHJE
Mikäli käytät vedoksessasi passepartoutia, niin sen tulee olla väriltään musta. Muita ei tulla näyttelyyn hyväksymään, koska tämä on Kouvolan Taidemuseon vaatimus, jotta näyttelyyn saadaan yhtenäinen ilme.

Kuvaluetteloa ei tarvitse täyttää koska sen tiedot saamme Photoportaliin kautta, mutta lähetykseen on liitettävä mielellään portaalista otettu kuvakaappaus ladatuista kuvista.

Muista myös merkitä lähettäjän palautusosoite kuvapakettiin.

Vedoksien digiversiot Photoportaaliin
Muista myös ladata vedosten digiversiot Photoportaliin. tulee olla 1920 pikseliä tai pystysivun enintään 1080 pikseliä sekä resoluution 300 dpi. Yksittäisen kuvatiedoston koko enintään 2 Mt. Tiedostot on nimettävä siten, että nimestä voi yksilöidä teoksen. VARMISTA, ETTÄ KÄYTÄT SAMAA NIMEÄ MIKÄ ON MERKITTY VEDOKSEN TAAKSE.

Seurojen yhteislähetyksissä huomioitavaa
Seurojen tehdessä yhteislähetyksiä on tärkeää, että käytetään osallistujien henkilökohtaisia sähköpostiosoitteita ja nimiä, koska henkilöt tunnistetaan sähköpostiosoitteen avulla. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä circuit@finlandcircuit.fi tai soita Eero Kukkonen 0400317314.

Comments are closed.