Teemanäyttely 2021 ”Neste” Raumalla

Rauman Kameraseura ry järjestää vuoden 2021 teemanäyttelyn ja toivoo runsasta osanottoa ja kuvia erityisesti seurojen nuorisojäseniltä. Tähän kannustaa myös SKsL, suorittamalla osallistumismaksun jokaisen  seuran kymmenen nuoren osallistujan puolesta (katso tarkemmat ohjeet alempaa kohdasta Ohjeet näyttelyyn osallistumiseen).

Avajaisten ohjelma, majoitusinfo sekä ilmoittautuminen illalliselle löytyvät täältä tästä=>

KORONAINFO (Päivitetty 23.11.2021)

Varaudu esittämään koronapassi saapuessasi lauantaina avajaisiin.

Lounais-Suomen aluehallintovirasto kieltää yli 50 hengen yleisötilaisuudet sisätiloissa ajalla 22.11.-22.12.2021
Tilaisuus voidaan järjestää, ottamalla käyttöön koronapassin.  

Yleisötilaisuuksissa, yhteisissä kokoontumisissa ja julkisten tilojen käytössä on muistettava perusohjeet koronavirustartuntojen leviämisen estämiseksi. Paikalle tullaan vain terveenä, kasvomaskin käyttöä suositellaan. Tällä hetkellä Rauman Hotelli Scandic ei edellytä asiakkailtaan koronapassia, mutta siihenkin kannattaa varautua.

Leviämisvaiheen rajoitukset ravitsemisliikkeille ovat voimassa Satakunnan maakunnassa 15.10. alkaen. Mikäli ravitsemisliike ei edellytä koronapassia, tulee sen noudattaa valtioneuvoston asetusta. Tällöin ravitsemisliikkeiden anniskeluravintoloissa käytössä voi olla vain puolet asiakaspaikoista. Ruokaravintoloissa on vastaavasti sisä- ja ulkotiloissa käytössä vain 75 % asiakaspaikoista. Ravitsemisliikkeen kaikilla asiakkailla tulee sisätiloissa olla oma istumapaikkansa pöydän tai sitä vastaavan tason ääressä. 

OTA MOLEMMAT ROKOTTEET

Koronarokotteet suojaavat tehokkaasti SARS-CoV2 -viruksen aiheuttamalta COVID-19 -taudilta.
Huolehdi hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta sekä etäisyyksistä myös rokotuksen jälkeen. Käytä  kasvomaskia suositusten mukaan. Maskin teho perustuu osittain siihen, että mahdollisimman moni käyttää niitä asianmukaisesti. 

 Kulloinkin voimassa olevia suosituksia voi seurata Satakunnan sairaanhoitopiirin verkkosivuilta https://www.satasairaala.fi/koronavirus-covid-19/epidemian-torjunta-ja-voimassa-olevat-alueelliset-suositukset

 

OHJEET NÄYTTELYYN OSALLISTUMISEEN

Huom! Kuvien lähetysaikaa pidennetty: 19.7.2021 –5.9.2021 klo 23:59

YLEISTÄ
Teemanäyttelyssä noudatetaan SKsL:n vuosi-ja teemanäyttelysääntöjä

Kuvien latausivuston linkki

Osallistumismaksut:
Yli 29 vuotiaat 4 € / teos*
Nuoret (alle 29 vuotiaat, jos ikävaatimus täyttyy 27.11.2021 mennessä) 2 €/teos*

*Useamman kuvan kokonaisuus = 1 teos

SKsL maksaa osallistumismaksun jokaisen seuran kymmenen nuoren osallistujan puolesta. Lähettäkää keskitetty listaus näiden nuorten nimistä sähköpostilla viimeistään 5.9.2021 mennessä osoitteeseen toimisto@sksl.fi ja otsikoi viesti seuraavasti ”Teemanäyttely 2021 nuoret osallistujat, kameraseuran nimi”. Nuorten osalta, ei kuvamaksua siis tarvitse maksaa, vaan se hoidetaan Liiton taholta suoraan näyttelyn järjestäjälle.

Osallistumismaksun maksaminen (käytä VAIN yhtä maksutapaa)
Osallistumismaksu tulee suorittaa viimeistään 5.9.2021, suositus on tehdä se samalla kun kuvat on lähetetty.

a) Rauman Kameraseura ry pankkitilille (suositus)
FI51 4450 2320 0681 85
Merkitse tilisiirron viestikenttään osallistujan nimi, seura, nuori/aikuinen ja kuvamäärä josta maksu tehty.

b) Photo Portalin kautta (PayPal)

Teosten nimeäminen
Sekä vedokset että kuvatiedostot on nimettävä siten, että nimestä voi yksilöidä teoksen. Kuvakokonaisuudet tulee nimetä siten, että ne voi selkeästi tunnistaa kuuluvaksi samaan kokonaisuuteen (esim. Kuvan nimi 1/5 Kuvan nimi 2/5, jne….).

Kuvatiedostojen lähettäminen
Kuvatiedostot toimitetaan Photoportalin kautta.

Kuvien mitat
Kuvan vaakasivu sivun enimmäismitta on 1920 pikseliä tai korkeus enintään 1080 pikseliä sekä resoluution 300 dpi. Yksittäisen kuvatiedoston koko enintään 2 Mt. Ennen latauksen aloittamista tarkasta PhotoPortalin omien tietojesi oikeellisuus; nimi, osoite, sähköpostiosoite, seuran nimi, arvonimet ja muuta tarvittaessa ja tallenna.

Sarjajaot
B1 Värilliset digitaaliset kuvat (myös 2-4 kuvan kokonaisuudet, huomioi nimeäminen kuten yllä on kerrottu)
B2 Mustavalkoiset digitaaliset kuvat (myös 2-4 kuvan kokonaisuudet, huomioi nimeäminen kuten yllä on kerrottu)
C2 Digitaaliset kuvasarjat (5-10 kuvan teos, huomioi nimeäminen kuten yllä on kerrottu)

HUOM! Mikäli olet alle 29 vuotias 27.11.2021 asti, niin valitse sarjaksi ’Nuoret’ jolloin kuvasi ohjautuvat oikeaan sarjaan.

Mikäli PhotoPortalin käyttö on jostain syystä mahdotonta ota yhteyttä circuit@finlandcircuit.fi tai soita Eero Kukkonen 040 031 7314.

Vedosten lähettäminen
Vedokset on lähetettävä viimeistään 5.9.2021 (postileiman päivämäärä) osoitteeseen:
Rauman Kameraseura ry / Sanna Kinnunen
Tyrnipolku 15
26660 Rauma

Merkitse pakettiin myös vastaanottajan puhelinnumero +358 50 407 9176

Mahdolliset tiedustelut:
Sanna Kinnunen
puheenjohtaja(at)raumankameraseura.fi
+358 50 4079176 (puh)

Sarjajaot (myös Photoportalissa)
A1
Ripustettavat värikuvat (myös 2-4 kuvan kokonaisuudet, huomioi nimeäminen kuten yllä on kerrottu)
A2 Ripustettavat mustavalkokuvat (myös 2-4 kuvan kokonaisuudet, huomioi nimeäminen kuten yllä on kerrottu)
C1 Ripustettavat kuvasarjat (5-10 kuvan teos, huomioi nimeäminen kuten yllä on kerrottu)

Kuvien mitat
Sarjoihin A1 ja A2 osallistuvat yksittäiset vedokset, joiden enimmäis koko on 40 x 50 cm TAI 30 x 40 cm, ja suurin sallittu paksuus 5 mm, mahdollinen pohjustus ja kehyskartonki (passepartout) mukaan lukien. C1-sarjassa kuvakoot kuten A1 ja A2, mutta ei sekaisin eri kuvakokoja. Kuviin voi tehdä kehykset myös kuvankäsittelyssä kuitenkin niin, että yksittäisen vedoksen enimmäismitat ovat 40 x 50 cm TAI 30 x 40 cm.

Kuvamerkinnät ja postituksessa huomioitavaa
Merkitse ripustettavan kuvan taakse vasempaan yläkulmaan kuvan ja kuvaajan nimi, kuvaajan arvonimet ja seuran nimi. Kuvaluetteloa ei tarvitse täyttää koska sen tiedot saamme PhotoPortaliin kautta, mutta lähetykseen on liitettävä mielellään portaalista otettu kuvakaappaus ladatuista kuvista.

Muista myös merkitä lähettäjän palautusosoite kuvapakettiin!!!

Vedoksien digiversiot Photoportaaliin
Muista myös ladata vedosten digiversiot PhotoPortaliin. Kuvan vaakasivu sivun enimmäismitta on 1920 pikseliä tai korkeus enintään 1080 pikseliä sekä resoluution 300 dpi. Yksittäisen kuvatiedoston koko enintään 2 Mt. VARMISTA, ETTÄ KÄYTÄT SAMAA NIMEÄ MIKÄ ON MERKITTY VEDOKSEN TAAKSE.

Ennen latauksen aloittamista tarkasta PhotoPortalin omien tietojesi oikeellisuus; nimi, osoite, sähköpostiosoite, seuran nimi ja arvonimet. Muuta tiedot tarvittaessa ja tallenna.

Seurojen yhteislähetyksissä huomioitavaa
Seurojen tehdessä yhteislähetyksiä on tärkeää, että käytetään osallistujien henkilökohtaisia sähköpostiosoitteita ja nimiä, koska tulokset lähetetään näihin sähköpostiosoitteisiin ja henkilöt tunnistetaan sähköpostiosoitteen avulla. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä circuit@finlandcircuit.fi tai soita Eero Kukkonen 0400 317 314.

Muu info

Ilmoittautumistiedot näyttelyn avajaisiin ja illalliselle 27.11.2021 päivitetään myöhemmin.

Comments are closed.