Esittely: Verkkosivusto kameraseuralle

Kaipaavatko sivunne uudistusta?

Tarpeet verkkosivujen suhteen voivat vaihdella suurestikin, mutta seuratoiminnan kannalta kaksi perustavoitetta lienevät selvät: selkeä ja nopea informaation välittäminen sekä saada uusia jäseniä. Sivustojen toimivuuden suhteen tärkeitä perusjuttuja ovat helppo päivitettävyys ja mobiiliystävällisyys. Nykyisin jo puolet tietoa hakevista katselee seuran verkkosivuja kännykällä tai tabletilla.

Sosiaalisessa mediassa herätetään kiinnostus ja ohjataan lukija seuran verkkosivuille, jossa asiasta voidaan kertoa enemmän ja isompien kuvien kanssa. Tästä syystä verkkosivujen on oltava kunnossa. Somen ja verkkosivujen ”yhteistyö” on tehokas tapa herättää kiinnostus ja tarjota vieraalle samalla muutakin infoa seuran toiminnasta.

Esittelemme kaksi vaihtoehtoa, joilla sivut voi toteuttaa. Helpon kuvat.fi- ja monipuolisen WIX-palvelun sekä niillä jo toteutetut verkkosivut. Markkinoilla on monta muutakin hyvää vaihtoehtoa, mutta näistä meillä esittäjillä on kokemusta. Äänessä ovat SKsL:n Jukka Kosonen ja Jari Mankinen (kuvat.fi) sekä Raimo Korpela (WIX). Tulossa myöhemmin WordPress, jolla esimerkiksi liiton sivut on toteutettu.

Ilmoittaudu mukaan!
Teams.webinaari 4.5. klo 18-20.
Ilmoittautumiset: raimo.korpela@sksl.fi
Saat webinaarin kutsulinkin ja osallistumisohjeet sähköpostiisi.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.