SKsL koulutukset

Tältä sivulta löytyvät Suomen Kameraseurojen Liiton tuottamat koulutukset, retket, matkat ja muut tapahtumat. Klikkaa otsikkoa lisätietojen saamiseksi ja ilmoittautuaksesi mukaan.

Harrastajakuvaajan tekijänoikeudet ja yksityisyyden suoja

Missä saa kuvata ja milloin kuvan voi julkaista? Mitä kannattaa huomioida katukuvauksessa ja miten toimit fiksusti. Minkälaiset paikat kuuluvat kotirauhan piiriin. Muun muassa näistä asioista kuulet webinaarissa 17.8. klo 18. Tilaisuuden järjestää Tampereen Valokuvausseura ry. Ilmoittautumislinkki aukeaa elokuun alussa ja siitä tiedotetaan vielä erikseen.

Esitelmäpankki

Mietitkö ohjelmaa seuran jäsentapaamisiin tai erityistä koulutusta? Esitelmäpankki tarjoaa ulkopuolisten osaajien ja liiton hallituksen jäsenten vetämiä koulutuksia sekä luentoja ja tavallisesti veloituksetta tai pikkurahalla. Kun liiton hallituksen jäsenet liittävät koulutuskäyntiin lyhyen osuuden liiton asiaa, niin koulutus ei tavallisesti maksa seuralle mitään. Esitelmäpankin käyttö on tarkoitettu kaikkien seurojen hyödynnettäväksi ja harrastajien taitojen kehittämiseksi. Tutustu esitelmäpankin tarjontaan ja esittäjiin www.sksl.fi/esitelmapankki

Comments are closed.