Ota uusi jäsenrekisteri käyttöösi nyt!

Uutta potkua seuratoimintaan | Gruppoa ei tule enää käyttää

Päivitetty 6.2.2021
SKsL:n hallitus päätti kokouksessaan, että jäsenrekisteri kuuluu jatkossa liiton jäsenmaksuun. Jäsenreksiteri on tärkeä työkalu seurojen toiminnan ja jäsenmäärän kehittämisessä. Toinen liiton tarjoama nykyaikainen työkalu on MS Office 365 -palvelu, joka tarjoaa seuroille mm. Teams etäkokousten käyttömahdollisuuden jäsentapaamisiin.

Nyt on aika ottaa uusi jäsenrekisteri käyttöön!
Soita Raimo Korpela, 0400 767 000, tai laita sähköpostia raimo.korpela@sksl.fi

Aktiivinen seuratyö kasvattaa jäsenmäärää ja siihen kannattaakin käyttää kaikkia markkinoinnin keinoja. Seuran talouden kohentuminen mahdollistaa jäseniä kiinnostavan toiminnan, sillä jäsenten vapaa-aika on tänä päivänä kortilla ja kilpailemme siitä monen muun lajin kanssa.
SKsL:n hallitus on päättänyt uuden Flomembers-jäsenrekisterin käyttöönotosta.

Seuran koon mukaan yhdistyksen pyörittämiseen voi kulua paljonkin aikaa ja uuden jäsenrekisterin tarkoituksena on helpottaa sekä jäsenhallintaa että viestintää. Jäsenet voivat itse omalla sivullaan päivittää omia tietojaan, katsoa jäsenmaksunsa tilan tai ilmoittautua tapahtumiin. Uudistamalla rekisterimme kehitymme seurana, jota myös nuoret kuvaajamme voivat pitää nykyaikaisena yhdistyksenä.

Gruppo-rekisterin jäsentiedot on ajettu Flomemberssiin.
14.12.2020 jälkeen sinne syötetyt jäsentiedot eivät ole enää siirtyneet Flomemberssiin. Aikaisemmin käytössä ollutta Gruppo-rekisteriä teidän ei siis enää tule päivittää.

Flomembers on helppokäyttöinen tietokoneen sekä alypuhelimen selaimella toimiva palvelu. SKsL käyttää päärekisteriä ja seurojen rekistereistä muodostuu alarekisterit. Seurat hoitavat edelleen oman jäsenlaskutuksensa, jäsenviestintänsä, kirjanpitonsa ja muutkin asiat kuten aikaisemminkin. Flomemberssiä voi kukin seura käyttää oman toimintansa edellyttämällä tasolla. Uuden rekisterin etuna on myös seurojen ja liiton välisen viestinnän paraneminen.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.