TERVETULOA RAUMALLE!

Teemanäyttely, puheenjohtajan tervehdys.
Sanna Kinnunen


Teemanäyttelyn järjestäjänä toimii Rauman Kameraseura. Avajaiset ovat lauantaina 27.11. ja SKsL:n syyskokous sunnuntaina 28.11.2021.

Parin vuoden koronatauon jälkeen päästään toivottavasti tapaamaan toisemme kasvotusten. Kunniakirjat ja arvonimet jaetaan juhlallisesti avajaisissa Rauman pääkirjastossa Raumaa halkovan Ganalin rannalla. Ilta jatkuu näyttelyillallisen ja oheisohjelman merkeissä viereisen hotellin ravintolassa. Sunnuntaina tapahtuma jatkuu liiton syyskokouksella. Henkilökohtaisesti odotan näyttelyviikonloppua innolla, sillä en ole vielä kertaakaan päässyt mukaan Suomen Kameraseurojen Liiton näyttelyiden avajaisiin koronan vuoksi.

SksL:n 2021 Teemanäyttelyn teemana on ”Neste”. Kuvien lataus alkaa 19.7. ja päättyy 27.8.

Liitolla on vuosittain kaksi näyttelyä, Teemanäyttely ja aihepiiriltään avoin Vuosinäyttely. Teemanäyttelyn tarkoitus on koota kuvaajat ympäri Suomea kuvaamaan yhteisen teeman tiimoilta. Tämän vuoden teema Neste määritellään esimerkiksi näin:

”Neste on yksi aineen olomuodoista. Sulamispisteessä kiinteä aine sulaa ja muuttuu nesteeksi. Aine on nesteenä, kun se on kiehumis- ja sulamispisteiden välissä. Neste on usein pisaroina tai lammikoina pintajännityksen vuoksi.Viskositeetti kuvaa nesteen sisäisen virtauksen vastustuksen voimakkuutta, mutta ollakseen nestettä on aine aina enemmän tai vähemmän juoksevassa muodossa. Nesteitä voidaan varastoida erilaisissa astioissa, joissa neste mukautuu astian muotoihin.”

Miten sinä näet ja kuvaat nesteen? Lähetä näyttelyyn parhaat kuvasi aiheesta ”neste”. Huomioithan, että tuomaristo tulee kiinnittämään tänäkin vuonna huomiota kuvien visuaalisuuden lisäksi myös teeman mukaisuuteen.

Lähde Raumalle teemanäyttelyn 2021 avajaisviikonloppuun marraskuun lopulla ja näe valokuvat ripustettuna näyttelyyn vedoksina niiden ainoassa oikeassa esitysmuodossa ja ennenkaikkea tule nauttimaan pitkästä aikaa muiden suomalaisten kuvaajien seurasta.

Tervtulo Raumall ja ol niingon gotonas!

Sanna Kinnunen, Rauman Kameraseuran puheenjohtaja ja Teemanäyttelyn 2021 projektivastaava

Osallistu teemanäyttelyyn, katso säännöt=>
Tutustu Rauman Kameraseuraan www.raumankameraseura.fi

Bookmark the permalink.

Comments are closed.