Valokuvauskoulutus

Valokuvaukseen liityvät koulutukset ovat yksi erinomainen keino kasvattaa oman yhdistyksen osaamistasoa, saada uusia jäseniä ja vanhoja sitoutumaan yhdistykseen ja pitää yhdistyksen toiminta aktiivisena. Tällaisi koulutuksia ovat esimerkiksi valokuvauksen peruskurssit, kuvankäsittelykoulutukset, studiokuvaus, yökuvaus, katukuvaus, tapahtumakuvaus, maisemakuvaus, jne… mahdollisuudet ovat rajattomat.

Liiton tarjoama enimmäistuki on 300 eur/koulutus. Tuen saadakseen tulee alla mainittujen reunaehtojen täyttyä kun tukea haetaan:

  • Viikonloppukursseille osallistuvilta peritään yleensä 40 euron kurssimaksu, joka muodostaa kurssin omavastuuosuuden (maksu voi toki olla myös korkeampi tai matalampi, riippuen kustannustasosta).
  • Koulutustuki on tarkoitettu pääsääntöisesti mahdollisten tappioiden minimoimiseen eli lähtökohtaisesti osallistumismaksujen tulisi kattaa kaikki kulut, mikä tarkoittaa sitä, että realistinen budjetointi on kaiken A ja O.
  • Koulutustuki maksetaan aina jälkikäteen ja vain siinä tapauksessa, että liitolle palautetaan koulutuksen jälkeen täytetty koulutuskertomuslomake.
  • Myönnettävän koulutustuen maksuperuste on myös se, että koulutus on avoin kaikille liiton jäsenille. Osallistumispaikkojen ollessa rajalliset etusija myönnetään tosin järjestävän seuran jäsenille.

Hakemuslomake ja raporttipohja löytyvät Lomakkeet -sivulta.
Ideoita peruskurssin toteuttamiseen: 2019_alkeiskurssit_jäsenhankinnassa

Comments are closed.