Esitelmäpankki

Yleensä kameraseurojen kerhoilloissa on kuvien katselun ja kuvakilpailujen lisäksi jokin alaan liittyvä esitys. Pääsääntöisesti ohjelman kokoaminen on puheenjohtajan ja hallituksen vastuulla. Helpottaakseen ohjelmatarjontaa on SKsL:n hallitus rakentamassa liiton nettisivuille esityspankkia, jonka ajan tasalla pitämisestä huolehtii hallituksen vastaava jäsen. Alkuvaiheessa toiminta lähtee liikkeelle kokeiluna.

Kun kerhoillassanne pidetään mielenkiintoinen ja hyvä esitys, niin antakaapa muillekin kerhoille mahdollisuus nauttia esityksestä. Pyytäkää esittäjältä lupa tulla mukaan esityspankkiin. Liiton nettisivuilla julkaistaan esityksen aihe ja kesto, esityksen pitäjä ja hänen asuinpaikkansa sekä esitelmöitsijän toimintasäde. Muut yksityiskohtaisemmat tiedot saat esityspankin hoitajalta.

Pyytäkää esitelmöitsijältä alla mainitut tiedot ja toimittakaa ne esityspankin pitäjälle Matti J. Niemelle osoitteeseen matti.j.niemi(at)sksl.fi  ja hän huolehtii, että esitys liitetään SKsL:n sivuilla pidettävään esityspankkiin.

Esitykseen liittyvät tiedot:

  • esityksen pitäjän nimi ja yhteystiedot (puh. ja sähköposti)
  • esityksen teema ja arvioitu kesto
  • esittäjän kotipaikka ja toimintasäde
  • kulukorvaus (bensakulut, matkakulut, km-korvaus, muut)
  • esitystarjouksen voimassaoloaika

Jos sitten jokin esityspankissa oleva aihe kiinnostaa, niin ota yhteyttä Matti J. Niemeen mieluiten sähköpostilla matti.j.niemi(at)sksl.fi. Hän kertoo tarkemmin tiedot esityksestä, sen pitäjästä, kustannuksista ja esittäjän toiminta-alueesta sekä antaa esityksen pitäjän yhteystiedot, jolloin kerho voi sopia suoraan esittäjän kanssa esityksen pitämiseen liittyvistä yksityiskohdista. Nyt tarjolla olevat esitykset löytyvät linkin takaa pdf tiedostona SKsL esitelmäpankki

Comments are closed.