O Esplendor de Portugal – Kuvakulmia Portugaliin kiertonäyttely 2022

SKsL käynnisti muutama vuosi sitten näyttely-yhteistyön Avintesin valokuvafestivaalien kanssa, Pohjois-Portugalissa. Aina yksi suomalainen kameraseura vuorollaan osallistuu kuvillaan Suomi-Portugali yhteisnäyttelyyn. Lisäksi järjestetään matka festivaalin avajaisiin ja sen yhteydessä on viikon mittainen kuvaustyöpaja. Parhaillaan Suomea kiertävä näyttely sisältää näiden työpajamatkojen parhaimmistoa vuosilta 2019, 2021 ja 2022, ja se on esillä seuraavasti:

Galleria West, Helsinki: kesäkuu 2022
Multian kirjasto: 2.-29.8.
Kuopion yliopistollinen sairaala: 2.-30.9.
Heinolan kirjasto: 3.-15.10.
Henrikinkirkko, Turku: 4.-29.11.
Lahden kirjasto: 1.-30.12.2022

Mukana näyttelyssä ovat seuraavat kuvaajat: Petri Ahola, Lasse Ansaharju, Terhi Anttila, Matti Autio, Johanna Friskberg , Seija Hakala, Reino Havumäki, Birgitta Immerthal, Jukka Kari, Klaus Kannas, Ari Laine, Tanja Lepistö, Tarmo Malinen, Ilkka Metsälä, Timo Mäkinen, Matti J. Niemi, Jorma Ojama , Outi Paasi, Jukka Parviainen, Tiina Pohjanpelto, Sirpa Ruonaniemi, Susanne Salin, Ghita Thomé, Leena Vallo ja Sari Vuori.

Näyttelyn järjestävät yhdessä Suomen Kameraseurojen Liitto SKsL ja Suomi-Portugali -yhdistys. Näyttely on saanut taloudellista tukea Finnfotolta.

(Kuva: Birgitta Immerthal – Say Cheese)

Kuva: Birgitta Immertha – Say Cheese
Bookmark the permalink.

Comments are closed.