Liiton virtuaalisen syyskokouksen kuulumisia

Syyskokouksen komentokeskus liiton toimistolla Lempäälässä. Ääniä ovat laskemaassa Jorma Kytölä ja Raimo Paukku. Toiminnanjohtaja Kari Tolonen tekee kirjauksia ja Raimo Korpela varmistaa selustan.

Liiton syyskokous järjestettiin tänä poikkeuksellisena vuonna virtuaalisesti Teams-palvelun avulla. Liiton toimistolla Lempäälässä oli kuitenkin fyysisesti läsnä liiton puheenjohtaja Jukka Kosonen, liiton toiminnanjohtaja Kari Tolonen, Kameraseura-74 Valkeakosken edustajat Jorma Kytölä sekä Raimo Paukku sekä Tampereen Valokuvausseuran edustaja Raimo Korpela.

Kokouksessa valittiin myös liiton uusi hallitus seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Uusina hallitukseen valittiin äänestyksessä Jaana Ahola, Kouvolan Kameraseura ry ja Anu Vihavainen, Oulun Kameraseura ry. Jatkokaudelle valittiin Petteri Mussalo, Kuopion Kameraseura ry ja Reino Havumäki, Helsingin Kameraseura ry. Liiton puheenjohtajaksi valittiin uudestaan Jukka Kosonen, Saimaan Kameraseura ry.

Kokouksen aikana oli tarkoitus myös näyttää myös legendaarisen luontokuvaajan Hannu Hautalan videotervehdys, mutta teknisistä haasteista johtuen sen esittämisestä luovuttiin kokouksen yhteydessä.
Video on nähtävissä < täällä >.

Kokouksen päätteeksi kuultiin myös Jaana Aholan esitys Kouvolan Kameraseuran toiminnasta, joka valittiin alkuvuodesta Vuoden Kameraseuraksi.

Lopuksi kuultiin vielä Oulaisten Valovoiman terveiset teemanäyttelystä Jukka Haaralan kertomana. Teemanäyttelyn näyttelyluettelot postitetaan osallistuneille ja se on myös ladattavissa PDF muotoisena tiedostona alta.

Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä julkistettiin myös salassa pidetty teemanäyttelyn ”Voima” Raadin Mielikuva, joka on Olavi Kurjen teos ”Kasvussa”

Raadin MIelikuva: Olavi Kurki, Kasvussa
Bookmark the permalink.

Comments are closed.