Koulutus: Laadukasta videokuvaa matkapuhelimella

Young vlogger and influencer girl take video eat bite smiley donut funny face post review on instagram tiktok reel app. Sweet tooth food sugar lover enjoy fun show viral video camera at home. Kuva: Adobe Stock

Video on kasvanut merkittäväksi viestinnän keinoksi ja siten videoita tarvitaan yhä vain enemmän. Nuorille videolla esiintyminen on helpompaa mutta kuka vaan selviää, jos kuvaajalla on varmat otteet ja tietää mitä tekee. On myös hyvä kysyä, miksi kannattaa kuvata videota?

Videoiden avulla voi kertoa omia, perheen tai seuran tarinoita, välittää monipuolisemmin tunteita ja luoda samaistuttavuutta. Kaiken lisäksi hakukoneet suosivat videoita, eli ne toimivat hyvin hakukoneiden näkökulmasta, olipa sitten kyse vaikkapa somepostauksesi leviämisestä tai oman portfoliosi ”mainostamisesta”. Tekstit, kuvat tai animaatiot eivät yleensä tähän pysty.

Olemalla oma itsesi pärjäät videon tekemisessä hienosti eikä siihen tarvita kuin kännykkä ja joitakin edullisia apuvälineitä. Kuvattavan ohjaamisessa pärjää samoilla asioilla kuin valokuvauksessakin.

Lue lisää ja ilmoittaudu erityisesti seurojen jäsenille tarkoitettuun ilmaiseen Laadukasta videokuvaa kännykällä webinaariin tästä=>

Bookmark the permalink.

Comments are closed.