Kevätkokouksen infopaketti

Kevätkokouksen yhteydessä on neljä infopistettä, joista voit valita itseäsi eniten kiinnostavan asian tai jopa useamman. 

Gruppo on verkossa toimiva jäsenrekisteri ja on jokaisen seuran työkalu jäsentietojen hallintaan. Seuranne jäsen on myös SKsL:n ja Finnfoton jäsen ja tällä hetkellä yksi Gruppon tärkeä hyöty on varmistaa jokaisen jäsenen oikeus osallistua liiton näyttelyihin. Gruppo on tulevaisuudessa seuralaisen jäsenkortti moniin etuihin. Jokaisessa seurassa tulee olla nimetty henkilö, joka hallitsee jäsenrekisterin käytön ja vastaa sen pitämisestä ajan tasalla. Reino Havumäki opastaa käytössä ja vastaa, mikäli Gruppoa käyttäessä on ilmaantunut kysyttävää.


Microsoft Office 365 on toimisto-ohjelmien kunkku. Meille kaikille ovat tuttuja Word, PowerPoint ja Exel. Usein törmäämme siihen, että esim. sähköpostin liite ei meinaa auteta tai jos aukeaa jollakin ohjelmalla, sen muokkaaminen ja uudelleen tallettaminen on vaikeaa. Office 365 toimii pilvessä ja SKsL tarjoaa sen kaikkien jäsenseurojen käyttöön. Käytät palvelua tavallisella tietokoneella internetyhteyden avulla. Nämä tutut ohjelmat ja paljon muuta ovat Eero Kukkosen esittelyssä. 


Kansainvälisiin näyttelyihin osallistuminen tekee kuvaamisestasi tavoitteellisempaa. Kotimaisten näyttelyjen lisäksi, voit näyttää kuviasi kansainvälisille tuomaristoille ja huomaat kuinka siellä menestyvät myös sellaiset kuvat, jotka kotimaassa eivät ole huomiota saaneet. Maailmalla arvostetaan esimerkiksi meidän luontoamme. Älä tyydy kuvillasi pelkkiin some-postauksiin, vaan tule kuulemaan Petteri Mussalolta mitä kansainvälisten valokuvaajan arvonimien tavoittelu antaa ja maksaa. 


Seuran kotisivut ovat tärkeä osa jäsenhankintaa ja tiedottamista. Hyvät kotisivut saavat uuden jäsenen kiinnostumaan seuran toiminnasta ja nykyiset jäsenet saavat tietoa asioista. Somen tehtävä on paitsi tiedottaa, myös ohjata ihmisiä kotisivuille, jossa asioista voi kertoa laajemmin ja isompien kuvien kanssa. Helppo sivuston ylläpito on sisällön päivittämisen kannalta tärkeää. Jukka Kosonen näyttää millä ohjelmalla liiton sivut on tehty ja miten päivitys tapahtuu. Lisäksi tarjolla on WIX-palvelun esittely sekä kuvat.fi-palvelun mahdollisuudet.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.