Koulutus

SKsL:n KURSSI- JA KUVAUSMATKAT PORTUGALIN KEVÄÄSEEN 2019

São Martinho do Porto on yksi lukuisista tutustumiskohteistamme.

São Martinho do Portossa käymme retkellä.

Maaliskuussa 2019 teemme kaksi matkaa Portugaliin: peruskurssi aloittelijoille sekä työpajamatka edistyneemmille. Kumpikin on kahdeksan päivän mittainen ja täysipainoinen ohjelma sisältää opetuksen ja kuvaamisen lisäksi retkiä, palautepalavereita, kylpyläkäynnin ym. Hintaan sisältyy lennot, majoitus sekä puolihoito; 1300 euroa tuosta kaikesta on niin edullinen tarjous, että mukaan voi huoletta ottaa myös sellaisia perheenjäseniä, jotka eivät kuvaa!

Tukikohtana toimii Nazarén kalastajakaupunki Lissabonista pohjoiseen. Hotellinkin olemme valinneet teemaan sopivasti: käytäviä ja huoneita koristavat ainutlaatuiset Álvaro Laborinhon mustavalkoiset valokuvat 1900-luvun alkupuolen Nazarésta ja nazarélaisten arjesta. Hotelli sijaitsee rinteellä keskustan yläpuolella ja näkymät ovat sen mukaiset! Hotellilla on oma kylpylä – tämä erityisesti tiedoksi niille matkalaisille jotka eivät ota osaa varsinaiseen valokuvausohjelmaan.

HALUATKO OSALLISTUA MOLEMPIIN?
Jos osallistut molempiin ryhmiin peräjälkeen (peruskurssi + työpaja), et tietenkään maksa tuplahintaa koska lennät vain kerran edestakaisin. Kokonaishinta 10.-25.3.2019 on tällöin 2150€.

10. – 18.3.2019 VALOKUVAUKSEN PERUSKURSSI

Kurssi on tarkoitettu vasta-alkajille, eikä siis esitietovaatimuksia ole. Opit sekä tekniikkaa että ilmaisua; pääpaino on kuvausharjoituksilla ja niistä annettavalla palautteella. Paras harjoitteluväline on järjestelmäkamera. Kun haluat antaa kaverille lahjaksi hienon harrastuksen, kääri joulupakettiin tämä ja kamera!
Katso tarkemmin: http://www.sublutour.com/fi/programas/p/29

17. – 25.3.2019 VALOKUVAUSTYÖPAJA

Näitten kahdeksan päivän aikana voit joko keskittyä itsenäiseen kuvaamiseen tai työskennellä yhdessä toisten kanssa: teemme ryhmätöitä osallistujien valitsemista aiheista, käymme kuvausretkillä ja analysoimme tuloksia palautepalavereissa. Kuvaajat saavat ohjausta omien projektiensa toteutukseen. Tapaamme myös paikallisia valokuvaajia.
Katso tarkemmin: http://www.sublutour.com/fi/programas/p/30

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT

Yhteyshenkilömme Mika Palo matkatoimistossa ottaa jo varauksia vastaan:
mika.palo (ät) sublutour.com / 040 5036753.
SKsL:n puolesta kysymyksiin vastaa Reino Havumäki (matkavarauksen voi tehdä myös tätä kautta): reino.havumaki (ät) sksl.fi / 050 557 1213.

Comments are closed.