Ifolor kuvakirjakoulutus

Nyt kun tapaamisia kasvotusten suositellaan välttämään, ovat webinaarit, eli verkon yli tehtävät koulutukset ja virtuaalikokoukset loistava tapa jatkaa harrastuksemme kehittämistä.

Maanantaina 30.3. klo 17 järjestämme webinaarin Ifolor kuvakirjan tekemisestä. Koulutuksessa opitaan Ifolor Designer-ohjelman perustoiminnot. Luvassa on myös vinkkejä jo kuvakirjoja tehneille. Tavoite olisi, että ainakin yksi osallistuja seurasta olisi mukana, jolloin hän voi pitää seurassanne jäsenillan ja näyttää muille jäsenille miten kuvakirja syntyy. Kurssilta saa hyvän perusrakenteen oman kuvakirjakurssin pitämiseen. Ifolorilta kouluttajina toimivat Tatu Lindeman ja Emil Lundberg.

Ilmoittaudu webinaariin sähköpostilla toimisto@sksl.fi. Kirjoita viestin otsikoksi/aiheeksi ”Ifolor”, sekä viestiin oma nimesi, seurasi ja sähköpostiosoitteesi. saat lähempänä koulutusta sähköpostilla osallistumislinkin.

Webinaaria varten tarvitset tietokoneen internetyhteydellä sekä mukavan tuolin rauhallisessa paikassa. Muistiinpanovälineet kannattaa ottaa myös esiin.

Antoisaa kurssia!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.