Finnfoton syksyn apurahahaku on avattu

Apurahanhakujärjestelmä on uudistettu ja se sisältää monia hakijaa helpottavia tekijöitä.

Olemme avoimia kaikille uusille vaikutteille, toivomme näkevämme uusia raikkaita projekteja kaikilta valokuvauksen osa-alueilta. Erityisesti uudet tekniikat, esitystavat ja paikat kiinnostavat valokuvan ystäviä. Haluamme edistää valokuvaajien luovuutta ja tarjota sille mahdollisuuksia, siksi emme halua asettaa myönnettäville apurahoille juuri rajoituksia. Luovuus on tervetullutta, luovuus on voimaa, sanoo Finnfoto ry:n toiminnanjohtaja Mikko Säteri.

Apurahahaku päättyy 13.11. klo. 16.00 (hakuaikaa jatkettu)

Finnfoto edustaa koko valokuvausalaa ja sen valokuvaajille myöntämät apurahat ovat kaikille kuvaajille – sekä ammattilaisille että harrastajille – avoimesti haettavissa. Hakijan ei edellytetä kuuluvan esimerkiksi Finnfoton jäsenyhdistyksiin.

Kohdeapurahoja voidaan myöntää sekä yksityisille henkilöille että työryhmille taiteelliseen ja tieteelliseen työhön, ammatillisiin tarkoituksiin tai tieteellisen työn edellyttämiin hankintoihin jne. Finnfoto ei myönnä työskentelyapurahaa.

Apurahatoimikunta koostuu hallituksen asettamasta toimikunnasta, joka koostuu viidestä arvioitsijasta. Arvioijat eivät kuuluu jäsenjärjestöihin, mutta omaavat vahvan tuntemuksen valokuvaukseen.

Finnfoto apurahahakemukset toimitetaan ja käsitellään sähköisessä muodossa.

Apurahojen hakemuskaavake sekä hakemuksen täyttö- ja muut ohjeet löytyvät osoitteesta: https://finnfoto.apurahat.net

Bookmark the permalink.

Comments are closed.