35th FIAP Black and White Biennial – India 2020

SKsL osallistuu Intiassa pidettävään mustavalkoisten kuvien bienaaliin. Erityistä teemaa ei varsinaisesti ole, mutta valintaraadin tavoitteena on koota suomalaista elämänmenoa ja luontoa käsittävä 10 mustavalkokuvan kokoelma kymmeneltä eri kuvaajalta. Kuvaajien on oltava SKsL:n jäseniä. Jos kiinnostuit, osallistu tähän bienaaliin. Osallistuminen on ilmaista. SKsL huolehtii kuvien tulostamisesta ja lähettämisestä.

  1. Valitse mielestäsi paras tähän sopiva kuvasi ja anna sille englanninkielinen nimi. Tiedostonimi tulee olla muotoa Oma nimi_Kuvan nimi.jpg (esim Kalle Kuvaaja_Youg Lady.jpg). Jos lähetettävää kuvaa on käytetty tai tullaan käyttämään muissa FIAP:in näyttelyissä, niin teoksen nimen tulee olla sama.
  2. Kuva lähetetään ehdolle ensin pienemmässä koossa SKsL:n photoportalin kautta, mutta valituista kuvista pyydetään tulostusta varten isommat tiedostot, joista tulostetaan 40 x 50 cm kokoiset kuvat. Photoportaliin ladattava jpg-kuva pienennetään korkeuden puolesta kokoon 1080 pikseliä, 300 ppi, max 2 Mt. Kokoelman yhtenäisyyden vuoksi kuvien sävyttämistä eli toonamista ei sallita.
  3. Osallistuminen ei maksa kuvaajille mitään ja SKsL huolehtii valittujen 10 kuvan tulostamisen ja lähettämisen kaikkine kuluineen Intiaan. 
  4. Kuvat, jotka voivat olla vaaka- tai pystykuvia, tulee ladata photoportaliin viimeistään 16.2.2020. Kirjaudu lataukseen omalla nimelläsi ja valitse näyttelyksi BW Bienal 2020. Kuvien valinta tehdään välittömästi latausajan päätyttyä.
  5. Tässä vielä linkki photoportaliin http://photo.finlandcircuit.fi/PhotoPortalQA/
Bookmark the permalink.

Comments are closed.