Valokuvauskoulutus

Valokuvaukseen liityvät koulutukset ovat yksi erinomainen keino kasvattaa oman yhdistyksen osaamistasoa, saada uusia jäseniä ja vanhoja sitoutumaan yhdistykseen ja pitää yhdistyksen toiminta aktiivisena. Tällaisia koulutuksia ovat esimerkiksi valokuvauksen peruskurssit, kuvankäsittelykoulutukset, studiokuvaus, yökuvaus, katukuvaus, tapahtumakuvaus, maisemakuvaus, jne… mahdollisuudet ovat rajattomat.

Liiton tarjoama enimmäistuki on 150 eur / koulutuspäivä. Alla mainittujen reunaehtojen tulee täyttyä kun tukea haetaan:

  • Kursseille osallistuvilta peritään kurssimaksu, joka muodostaa kurssin omavastuuosuuden. Maksun suuruus riippuu kurssin pituudesta ja kuluista; se voi olla esim 40 eur viikonloppukurssista.
  • Koulutustuki on tarkoitettu pääsääntöisesti tappioiden minimoimiseen eli lähtökohtaisesti osallistumismaksujen tulisi kattaa kaikki kulut, mikä tarkoittaa sitä, että realistinen budjetointi on kaiken A ja O.
  • Kurssitukihakemus tulee lähettää täytettynä liiton toimistolle toimisto@sksl.fi , ennen koulutuksen aloittamista
  • Koulutustuki maksetaan aina jälkikäteen ja vain siinä tapauksessa, että liitolle palautetaan koulutuksen jälkeen täytetty koulutuskertomuslomake.
  • Myönnettävän koulutustuen maksuperuste on myös se, että koulutus on avoin kaikille liiton jäsenille. Osallistumispaikkojen ollessa rajalliset etusija myönnetään tosin järjestävän seuran jäsenille.

Hakemuslomake ja raporttipohja löytyvät Lomakkeet -sivulta.
Ideoita peruskurssin toteuttamiseen: 2019_alkeiskurssit_jäsenhankinnassa

Haluatko saada ennakkotietoa ajankohtaisista koulutuksista sähköpostiisi? Lähetämme 1 – 2 tiedotetta kuukaudessa ja listalta voi myös poistua yhdellä klikkauksella. Liity jakelulistalle alla olevalla lomakkeella!

Liittyminen jakelulistalle

*

Comments are closed.