Valokuvauskoulutus

Haluatko saada ennakkotietoa ajankohtaisista koulutuksista sähköpostiisi? Lähetämme 1 – 2 tiedotetta kuukaudessa ja listalta voi myös poistua yhdellä klikkauksella. Liity jakelulistalle alla olevalla lomakkeella!

Liittyminen jakelulistalle

*

Katso SKsL:n tarjoamat koulutukset=>
Katso kameraseurojen tarjoamat koulutukset=>

Kameraseuroille

Lisää kurssivinkkejä kameraseuroille seuratoimijan esitelmäpankista=>
Tarvitsetko taloudellista tukea järjestämiseen? Tee tukihakemus=>
Ideoita peruskurssin toteuttamiseen=>
Ilmoita seurasi valokuvauskurssi jakelulistalle laittamalla sähköpostia koulutusvastaava Reino Havumäelle

Kasvattaaksesi jäsenmäärää, järjestä kurssi seuran jäsenille ja ota mukaan myös yleisöä.

Valokuvaukseen liityvät koulutukset ovat yksi erinomainen keino kasvattaa oman yhdistyksen osaamistasoa, saada uusia jäseniä ja vanhoja sitoutumaan yhdistykseen ja pitää yhdistyksen toiminta aktiivisena. Ulkopuoliselta voi ottaa hieman isomman kurssimaksun ja kurssin kulut tulevat paremmin katettua. Jäsen saa tällöin kurssin hieman edullisemmin. Tällaisia koulutuksia ovat esimerkiksi valokuvauksen peruskurssit, kuvankäsittelykoulutukset, studiokuvaus, yökuvaus, katukuvaus, tapahtumakuvaus, maisemakuvaus, jne… mahdollisuudet ovat rajattomat.

Liitto tarjoaa tukea kurssien markkinointiin. Mietitään yhdessä, kuinka kurssillenne tai tapahtumaan saadaan enemmän osallistujia. Ota yhteyttä markkinointivastaava Raimo Korpelaan, 0400 767 000

Kurssi etänä tai lähiopetuksena terveysviranomaisten ohjeita noudattaen

Kurssia varten voi varata isomman tilan jotta turvavälit toteutuvat. Aina se ei kuitenkaan ole mahdollista ja silloin on hyvä antaa suojamaski suositus. Koronainfo / -ohje on hyvä yleensäkin tehdä omalle seuralle vaikka oheisesta mallista kopsaten. Ohjeen on yleisestikin hyvä laittaa seuran verkkosivuille kertomaan, että seura on ajatellut asiaa ja miettinyt miten osallistuja voi esim. THL:n suosituksia noudattaa.

Toinen mahdollisuus on järjestään etäkoulutus esim. Teams-ohjelmaa käyttäen. Jokaisella seuralla on Teamsin käyttömahdollisuus liiton tarjoaman MS Office 365 palvelun osana.

Lisätietoja voit kysyä markkinointi ja koulutusvastaavilta.

Koulutustuen ehdot

Liiton tarjoama enimmäistuki on 150 eur / koulutuspäivä. Alla mainittujen reunaehtojen tulee täyttyä:

  • Kursseille osallistuvilta peritään kurssimaksu, joka muodostaa kurssin omavastuuosuuden. Maksun suuruus riippuu kurssin pituudesta ja kuluista; se voi olla esim 40 eur viikonloppukurssista.
  • Koulutustuki on tarkoitettu pääsääntöisesti tappioiden minimoimiseen eli lähtökohtaisesti osallistumismaksujen tulisi kattaa kaikki kulut, mikä tarkoittaa sitä, että realistinen budjetointi on kaiken A ja O.
  • Kurssitukihakemus tulee lähettää täytettynä liiton toimistolle toimisto@sksl.fi , ennen koulutuksen aloittamista
  • Koulutustuki maksetaan aina jälkikäteen ja vain siinä tapauksessa, että liitolle palautetaan koulutuksen jälkeen täytetty koulutuskertomuslomake.
  • Myönnettävän koulutustuen maksuperuste on myös se, että koulutus on avoin kaikille liiton jäsenille. Osallistumispaikkojen määrän ollessa rajallinen, etusija on järjestävän seuran jäsenillä.


Comments are closed.