Uusi jäsenrekisteri

Uutta potkua seuratoimintaan | Gruppoa ei tule enää käyttää | Esittely 11.1. klo 18

Aktiivinen seuratyö kasvattaa jäsenmäärää ja siihen kannattaakin käyttää kaikkia markkinoinnin keinoja. Seuran talouden kohentuminen mahdollistaa jäseniä kiinnostavan toiminnan, sillä jäsenten vapaa-aika on tänä päivänä kortilla ja kilpailemme siitä monen muun lajin kanssa.
SKsL:n hallitus on päättänyt uuden Flomembers-jäsenrekisterin käyttöönotosta.

Seuran koon mukaan yhdistyksen pyörittämiseen voi kulua paljonkin aikaa ja uuden jäsenrekisterin tarkoituksena on helpottaa sekä jäsenhallintaa että viestintää. Jäsenet voivat itse omalla sivullaan päivittää omia tietojaan, katsoa jäsenmaksunsa tilan tai ilmoittautua vain jäsenille tarkoitettuihin tapahtumiin. Uudistamalla rekisterimme kehitymme seurana, jota myös nuoret kuvaajamme voivat pitää nykyaikaisena yhdistyksenä.

Gruppo-rekisterin jäsentiedot on ajettu Flomemberssiin.
14.12.2020 jälkeen sinne syötetyt jäsentiedot eivät ole enää siirtyneet Flomemberssiin. Toivomme, että kaikki seurat liittyvät tämän uuden rekisterin käyttäjiksi ja tekevät sinne tarvittavat muutokset sekä tarvittaessa täydentävät tiedot vastaaman tämän päivän tilannetta. Aikaisemmin käytössä ollutta Gruppo-rekisteriä teidän ei siis enää tule päivittää.

Flomembers on helppokäyttöinen ja toimii sekä tietokoneella että matkapuhelimella. Rekisteri on seuroille vuonna 2021 ilmainen, joten teillä on hyvin aikaa tutustua rekisteriin ja sen sisältämiin ominaisuuksiin. SKsL käyttää päärekisteriä ja seurojen rekistereistä muodostuu alarekisterit. Seurat hoitavat edelleen oman jäsenlaskutuksensa, jäsenviestintänsä, kirjanpitonsa ja muutkin asiat kuten aikaisemminkin. Flomemberssiä voi kukin seura käyttää oman toimintansa edellyttämällä tasolla. Uuden rekisterin etuna on myös seurojen ja liiton välisen viestinnän paraneminen.

Flomembers jäsenrekisteri on parhaillaan työn alla ja palaan sen käyttöönottoon pikapuoliin. Järjestelmän esittely pidetään Teams-kokouksena maanantaina 11.1. klo 18. Lisätietoja ja osallistumispyynnöt: Raimo Korpela, 0400 767 000, raimo.korpela@sksl.fi

Bookmark the permalink.

Comments are closed.