Raimo Korpela

1. Kuka olet?

Raimo Korpela Tampereelta. Päivätyöni olen tehnyt matkapuhelimien parissa. Ensin myyntihommissa kivijalassa sekä yritysmyynnissä ja viimeksi Soneralla, nykyisellä Telialla vastaamassa oman alueeni kauppiasyhteistyöstä. Markkinointi- ja kauppamies siis olen sekä nykyisin eläkeputkessa.

2. Missä vaikutat?

Tampereen Valokuvausseuran puheenjohtaja. www.valokuvausseura.fi Yrittäjä omassa KuvaKorpela valokuvaus- ja markkinointiyrityksessäni.

3. Miksi liiton hallituksessa?

Kiinnostus katsoa asioita myös koko valtakunnan näkökulmasta ja mitä, voisin oman kokemukseni pohjalta antaa muille seuroille.

4. Mitä itse kuvaat ja millä?

Henkilökuvaus on mieluisinta puuhaa. Luontokuvaus vaatisi varmaan enemmän erähenkeä. Hääkuvaukset vievät ison osan kesäviikonlopuista. Kuvaan myös raskausaikaa, vastasyntyneitä, perheitä ja heidän lapsiaan. Yrityspuolella teen monikanavajulkaisuja. Videon käyttö lisääntyy yritysten markkinoinnissa ja se ottaa nykyisin ison osan yritystöistäni muun lisääntyvän digimarkkinoinnin lisäksi. Siksi vaihdoin runkoni Canonin EOS R:ään, jossa video-ominaisuudet ovat kehittyneet entisestään ja lapsikuvauksissa tarkennus pysyy paremmin liikkuvien lasten perässä.

5. Mitä muuta?

Tavoitteeni on toimia niin, että se tuottaa hyötyä ja lisää jäseniä paikallisille kameraseuroille. Kun jäsenmäärä ja sen myötä talous paranee, se antaa mahdollisuuden kehittää seuratoimintaa.

Vastaan osaltani some-kanavien päivittämisestä sekä Kamera-lehden liiton sivujen sisällöstä. Minulle voi laittaa juttuvinkkejä ja tietoa paikallisesta toiminnasta, joka voisi innostaa lehden lukijoita liittymään seuraanne. raimo.korpela@sksl.fi.

Comments are closed.