Jäsenedut

Jäsenedut yhdistyksille

Jäsenseuran vuosittaiseen jäsenmaksuun sisältyy FloMemebers jäsenrekisteri ja MS Office 365 toimisto-ohjelmat.  

Jäsenrekisteri on verkossa toimiva palvelu, joka helpottaa seuran puuhaihmisten työmäärää. Sen avulla voi hallita jäsenrekisteriä, hoitaa jäsenlaskutus, jäsenvietintä sekä järjestää nykyaikaisilla ilmoittautumisominaisuuksilla olevia tapahtumia jäsenille ja ulkopuolisille. Tapahtumien ja pikkumaksujen laskutus voi tapahtua myös automaattisesti ja maksut siirtyä pankista viitesiirtoina rekisterin reskontraan. Rekisteriä voi käyttää tietokoneella sekä älypuhelimella ja se täyttää GDPR-vaatimukset. Jäsenet kirjautuvat rekisteriin omilla tunnuksillaan ja voivat päivittää itse muuttuneet henkilötietonsa. Lisäksi jäsen näkee jäsenmaksunsa tilanteen ja voi ilmoittautua vain jäsenille tarkoitettuihin tapahtumiin sekä tulostaa itselleen jäsenkortin.
Jäsenseuroille tarjotun version arvo 545 €/vuosi. Tutustun laajemmin jäsenrekisterin ominaisuuksiin seuratyössä=>

Office 365 palveluun kuuluu tuttujen yritystasoisten toimisto-ohjelmien lisäksi Teams- etäkokousohjelma, jolla voi järjestää jäsenille  jäsentapaamisia ja kuvailtoja verkossa sekä toteuttaa vaikkapa live-striimin koulutuksesta niille, jotka eivät paikalle pääse. Liitto tarjoaa tukea ja neuvoja seuratoiminnan pyörittämiseen ja tarjoamiensa palvelujen käyttöön. Oman koulutustarjonnan lisäksi liitto myöntää rahallista tukea seuran omien valokuvauskurssien järjestämiseen.
Tutustu Microsoft Office 365:een, arvo 10 ,50 €/kk.

Jäsenedut seurojen jäsenille

Kun oma seura on SKsL:n jäsen, saat seuran jäsenenä oikeuden osallistua liiton vuosinäyttelyyn keväällä ja teemanäyttelyyn syksyllä. Voit osallistua myös kansainvälisiin näyttelyihin ja tavoitella valokuvaajan kansainvälistä arvonimeä. Kotimainen Kamera-lehti on harrastajakuvaajan asialla ja sen voi tilata täältä=> http://www.kamera-lehti.fi/sksl-tarjous/  Milloin tahansa peruutettavissa oleva kestotilaus sisältää myös lukuoikeuden lehden sähköiseen verkkopalveluun http://www.kamera-lehti.fi .
Nykyaikainen jäsenrekisteri tarjoaa ajantasaisen näkymän jäsenyyden tilasta ja seuran tulevista tapahtumista. 

Suomen Kameraseurojen Liitto (SKsL) on 1932 perustettu valokuvauksen harrastajien keskusliitto. Jäsenseuroja on 78 ja niissä jäseniä noin 4000. Lisätietoja: toimisto@sksl.fi tai toiminnanjohtaja Kari Tolonen, puh. 0400 634 631.

Comments are closed.