Arno Hämäläinen

1. Kuka olet?

Arno Hämäläinen, ikää 24 vuotta, kotoisin olen Rovaniemeltä Lapista. Nykyisin asun Tampereella, mutta vietän paljon aikaa myös Helsingissä. Työskentelen luovana tuottajana omassa yrityksessäni ja valokuvaan myös paljon työkseni. 

2. Missä vaikutat?

Liiton nuorten toiminnassa (Nuoret Valokuvaajat), sekä paikallisessa seuratoiminnassa Tampereella.

3. Miksi liiton hallituksessa?

Liiton toiminnalle on tärkeää, että saamme myös uusia nuoria mukaan seuratoimintaan Suomessa. Nuorisovastaavan ominaisuudessa pyrin edistämään tätä, ja olemaan myös Nuoret Valokuvaajat -yhteisön äänenä hallituksessa.

4. Mitä itse kuvaat ja millä?

Kuvaan pääosin työkseni urheilua, enimmäkseen jääkiekkoa ja jalkapalloa − olen ollut muun muassa jääkiekon MM-kisoissa, NHL-ottelussa ja jalkapallon EM-karsinnoissa kuvaamassa. Käytössäni on useampi Canonin ammattilaisrunko, optiikassa suosin yleensä 300mm, 70-200mm ja 14-24mm objektiiveja hyvällä valovoimalla. Vapaa-ajallani lähden kävelemään kaupungin kaduille kuvaamaan ja ihmettelemään 50mm objektiivin kanssa. Filmikuvaukseen olisi myös tarkoitus perehtyä tarkemmin tulevaisuudessa.

5. Mitä muuta?

Valokuvaaminen on yksi suosituimpia harrastuksia tällä hetkellä, ja etenkin nuorten keskuudessa. Nuorten aktivoiminen seuratoimintaan on tärkeää toiminnan jatkuvuuden kannalta liitossa.

Comments are closed.